Hoofdsponsoren

Onderstaande bedrijven maken het mogelijk dat Nick in 2019 in de OW-Cup kan gaan starten.
Als sponsor wordt uw bedrijf vermeld op onze website en kan uw bedrijfslogo op Nick zijn Yamaha R6 prijken. Natuurlijk bent u tijdens races of trainingen van harte welkom bij Nick zijn pitbox om Nick in actie te zien. U maakt als het ware deel uit van het raceteam! Een goede netwerkgelegenheid, net als de jaarlijkse sponsormeeting waar u een uitnodiging voor krijgt.
Er zijn vele diverse mogelijkheden om te sponsoren en deze zijn allen op factuur, dus aftrekbaar.
Wanneer u meer wilt weten over de diverse sponsormogelijkheden dan kunt u contact opnemen.


Edwin Ott motoren is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop en onderhoud van Yamaha motoren en scooters. Tevens is het bedrijf gecertificeerd Yamaha race dealer en levert het YEC racing parts aan klanten door heel europa.

Voor onderhoud en allerhande reparaties aan diverse merken motoren bent U welkom in de werkplaats. In Karin's naaiatelier bent U tevens aan het juiste adres voor reparaties aan Uw motorkleding.

Dé kennis autoriteit op het gebied van ICT netwerk-infrastructuur technologie. Met een team van ruim 175 specialisten zijn we in staat om uw ambities op ICT netwerk gebied waar te maken. Of het nu gaat om lange termijn visie ontwikkeling, architectuur, engineering of beheer van uw netwerk, we lossen het op. Altijd.
We zijn gedreven, op het fanatieke af. We vinden dan ook niets leukers dan het oplossen van complexe netwerkvraagstukken en uw ICT netwerk ambities te overtreffen. En we zijn no-nonsense. Want uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat wij de expertise bieden waarmee onze opdrachtgevers hun businessdoelstellingen kunnen realiseren.

De naam Engel moet zijn naam eer aandoen. Open, eerlijk en recht door zee zijn kernwoorden om te bouwen met vertrouwen. Dit is een goede basis om een mooi stuk werk te realiseren.
't Springend Paard | Dorpsweg 90 | 1711 RL | Hensbroek
0226-452158 | spingendpaard@quicknet.nl
  • Bruiloften / Partijen
  • Diversen buffetten
  • Verjaardagen
  • Partijen op locatie

Kom vrijblijvend langs of bel voor informatie!

Onze fitness was al niet de kleinste van West-Friesland, maar we hebben geïnvesteerd in nog meer apparatuur. In de "Ladies-Fitness" ruimte boven extra machines voor de rug, dijen, heupen en bilspieren. In de grote Fitnesszaal beneden nieuwe machines zoals abductor en adductor, seated chestpress, butterfly en preacher biceps. Ook is er op verzoek een extra benchpress bijgekomen. Have fun !

Continue in beweging en ik investeer veel in persoonlijke ontwikkeling. Door te combineren met me praktijkervaring en theoriekennis, ontstaat de Multi-discipline waarmee ik mezelf onderscheid.
Flexibel als elastiek en streef naar een samenwerking welk voor alle betrokken partijen de voorkeur geniet.
- Werktuigbouwkundige projecten
- Supervisie, begeleiding, montagecoördinatie en veilig werken
- Montage, onderhoud, revisie, installatie en demontage

Het totaal van onroerende voorzieningen voor onder andere verkeer, water en bekabeling wordt vaak infrasctructuur genoemd. Blom Infra is gespecialiseerd in infrastructuur. Als het gaat om het voorbereiden of uitvoeren van grondwerk, riolering, (her)straatwerkzaamheden, betonzagen, beschoeing, vlonders en dienstverlening is Blom Infra een uitstekende partner!
Bouwen begint met staal, Vic Obdam Staalbouw is uw partner! Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen uw wensen vanuit uw bouwtekening naar een staalconstructietekening en in het produceren en monteren van staalconstructies van diverse soorten bouwprojecten. Het proces bij Vic Obdam Staalbouw start met de ontvangst van uw opdracht. De order wordt in behandeling genomen door de projectleider. Na het inplannen gaat de order naar de Tekenkamer. Onze constructeur berekent de detailverbindingen waarna de tekenaar de staalconstructie in een 3-D model tekent. Hieruit worden de staaltekeningen en digitale bestanden gegenereerd. Op de Werkvoorbereiding vindt een optimalisatie plaats van de te bestellen materialen. De order en digitale bestanden worden overgedragen aan de Werkplaats. Zodra het materiaal door de leverancier is afgeleverd, start het productieproces op de CNC-aangestuurde boor-/zaagstraat en pons-/ knipmachine. De constructiewerker stelt de losse onderdelen samen tot een constructiedeel. Een controleur controleert alle producten waarna de lasser de producten aflast. Een conservering in de vorm van een primer, een thermische verzinklaag of poedercoating rondt de productiefase af. De Montage monteert op de bouwlocatie de staalconstructie op vakkundige wijze samen.
Hebt u problemen met verstopte riolering of leidingen in uw badkamer, keuken of toilet? Attent-ontstoppingen lost alle verstoppingproblemen op bij afvoeren en rioleringen.
Onze jarenlange ervaring met het ontstoppen van riolering en afvoeren draagt ertoe bij dat we uw problemen met verstopte riolering vaak al kunnen beredeneren voordat er onderzoek plaatsvindt, al dan niet met camera.Met onze technische hulpmiddelen sporen we bijna elke verstoppingoorzaak in korte tijd op. En zullen alles doen om zo snel als mogelijk een oplossing hiervoor te vinden. Vaak is het dan zaak onze ontstoppingsapparatuur erbij te halen en onder hoge druk het verstopte deel weer geschikt te maken voor een snelle afvoer.

De Anton Groep bouwt aan de toekomst van Europa. Wij bieden innovatieve oplossingen en de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau.

Wij staan voor vakmanschap, waarin duurzaamheid, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat.

Roon Bike Travel is een reisorganisatie gestart door Rob en Jolanda van Roon en biedt reizen naar de TT Isle of Man, de Classic TT, ManxGP en Oliver's Mount Scarborough.

De reizen zijn inclusief alle overtochten, een campingarrangement en tips / info ter plekke. Ook ingerichte huurtenten en vliegtickets behoren tot de mogelijkheden.
Sun & Wind energy biedt deskundig advies over de beste oplossing in uw situatie. Ook nemen wij u op alle mogelijke manieren de zorg uit de handen: van het regelen van zeer gunstige financiering tot het vakkundig plaatsen van uw set zonnepanelen. Kortom, Sun & Wind energy is de partner in duurzame energie in en om uw woning.
Detailen hetzelfde als poetsen?
Poetsen en detailen is niet hetzelfde, althans in de wereld van detailen. Poetsbedrijven laten uw auto in een zo kort mogelijke tijd mooi glanzen, maar dat zal op korte termijn weer tegenvallen, omdat de lak niet bij de kern wordt aangepakt (hologrammen blijven zitten in de lak). Om een auto in een zo kort mogelijke tijd te laten glanzen gebruikt men producten waar zogenaamde "fillers" in zitten. Deze verdoezelen de aanwezige krasjes en hologrammen in de lak. Als u de auto ophaalt, lijkt het resultaat geweldig. Enkele weken en wasbeurten later bent u waarschijnlijk minder blij met het resultaat.
De krasjes zijn terug en in het ergste geval heeft de autopoetser uw lak voorzien van hologrammen door een verkeerde techniek te gebruiken of door andere oorzaken. In dat geval is goedkoop duurkoop. Bij het detailen gaat het erom om de lak weer naar boven te halen en te behouden! Zo zal de glans veel langer blijven bestaan en zeker de lak van uw auto zeker in topconditie blijven. De lak ademt weer!
Wij leveren en heien stalen buispalen, mortelschroefpalen, schroefinjectiepalen, betonpalen, houten palen met betonopzetters, persdrukpalen, schroefbuispalen, stalen damwand, beschoeiingsankers en schroefankers. Ook voor funderingsherstel en grondwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Aannemings- & timmerbedrijf Henk-Jan en Arthur.

Vakmanschap, maatwerk en creativiteit zijn de speerpunten van Appel Beheer bv. Wij nodigen u uit om via deze site een kijkje te nemen binnen ons bedrijf. Verschillende gerealiseerde projecten worden hier belicht.
Appel Beheer bv is een timmerbedrijf gespecialiseerd in de betonbouw. Tevens verzorgen wij dienstverlening voor diverse timmerwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.
Jolanda Reizen, Travelcounsellors, uw persoonlijke reisagent, thuis in de hele wereld