Hoofdsponsoren

Onderstaande bedrijven maken het mogelijk dat Nick in 2020 in de OW-Cup kan gaan starten.
Als sponsor wordt uw bedrijf vermeld op onze website en kan uw bedrijfslogo op Nick zijn Yamaha R1 prijken. Natuurlijk bent u tijdens races of trainingen van harte welkom bij Nick zijn pitbox om Nick in actie te zien. U maakt als het ware deel uit van het raceteam! Een goede netwerkgelegenheid, net als de jaarlijkse sponsormeeting waar u een uitnodiging voor krijgt.
Er zijn vele diverse mogelijkheden om te sponsoren en deze zijn allen op factuur, dus aftrekbaar.
Wanneer u meer wilt weten over de diverse sponsormogelijkheden dan kunt u contact opnemen.


Edwin Ott motoren is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop en onderhoud van Yamaha motoren en scooters. Tevens is het bedrijf gecertificeerd Yamaha race dealer en levert het YEC racing parts aan klanten door heel europa.

Voor onderhoud en allerhande reparaties aan diverse merken motoren bent U welkom in de werkplaats. In Karin's naaiatelier bent U tevens aan het juiste adres voor reparaties aan Uw motorkleding.

Dé kennis autoriteit op het gebied van ICT netwerk-infrastructuur technologie. Met een team van ruim 175 specialisten zijn we in staat om uw ambities op ICT netwerk gebied waar te maken. Of het nu gaat om lange termijn visie ontwikkeling, architectuur, engineering of beheer van uw netwerk, we lossen het op. Altijd.
We zijn gedreven, op het fanatieke af. We vinden dan ook niets leukers dan het oplossen van complexe netwerkvraagstukken en uw ICT netwerk ambities te overtreffen. En we zijn no-nonsense. Want uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat wij de expertise bieden waarmee onze opdrachtgevers hun businessdoelstellingen kunnen realiseren.


Hebt u problemen met verstopte riolering of leidingen in uw badkamer, keuken of toilet? Attent-ontstoppingen lost alle verstoppingproblemen op bij afvoeren en rioleringen.
Onze jarenlange ervaring met het ontstoppen van riolering en afvoeren draagt ertoe bij dat we uw problemen met verstopte riolering vaak al kunnen beredeneren voordat er onderzoek plaatsvindt, al dan niet met camera.Met onze technische hulpmiddelen sporen we bijna elke verstoppingoorzaak in korte tijd op. En zullen alles doen om zo snel als mogelijk een oplossing hiervoor te vinden. Vaak is het dan zaak onze ontstoppingsapparatuur erbij te halen en onder hoge druk het verstopte deel weer geschikt te maken voor een snelle afvoer.


Het totaal van onroerende voorzieningen voor onder andere verkeer, water en bekabeling wordt vaak infrasctructuur genoemd. Blom Infra is gespecialiseerd in infrastructuur. Als het gaat om het voorbereiden of uitvoeren van grondwerk, riolering, (her)straatwerkzaamheden, betonzagen, beschoeing, vlonders en dienstverlening is Blom Infra een uitstekende partner!
Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie en koeltechniek.

Sinds de start, 10 januari 2004, staat Koel-MY voor persoonlijk contact, service en vakmanschap. Wij leveren aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast de verkoop en installatie van uw koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties.

De naam Engel moet zijn naam eer aandoen. Open, eerlijk en recht door zee zijn kernwoorden om te bouwen met vertrouwen. Dit is een goede basis om een mooi stuk werk te realiseren.
't Springend Paard | Dorpsweg 90 | 1711 RL | Hensbroek
0226-452158 | spingendpaard@quicknet.nl
  • Bruiloften / Partijen
  • Diversen buffetten
  • Verjaardagen
  • Partijen op locatie

Kom vrijblijvend langs of bel voor informatie!

Onze fitness was al niet de kleinste van West-Friesland, maar we hebben geïnvesteerd in nog meer apparatuur. In de "Ladies-Fitness" ruimte boven extra machines voor de rug, dijen, heupen en bilspieren. In de grote Fitnesszaal beneden nieuwe machines zoals abductor en adductor, seated chestpress, butterfly en preacher biceps. Ook is er op verzoek een extra benchpress bijgekomen. Have fun !

Continue in beweging en ik investeer veel in persoonlijke ontwikkeling. Door te combineren met me praktijkervaring en theoriekennis, ontstaat de Multi-discipline waarmee ik mezelf onderscheid.
Flexibel als elastiek en streef naar een samenwerking welk voor alle betrokken partijen de voorkeur geniet.
- Werktuigbouwkundige projecten
- Supervisie, begeleiding, montagecoördinatie en veilig werken
- Montage, onderhoud, revisie, installatie en demontage

Otto's kantoorcentrum biedt u een totaaloplossing voor kantoor, gebaseerd op een groot assortiment van top fabrikanten, deskundigheid en service.
Ons bedrijf kent vijf Business units:
1. Projectinrichting
2. Print- en documentoplossingen
3. ICT & VOIP
4. Webshop
5. Services

De Anton Groep bouwt aan de toekomst van Europa. Wij bieden innovatieve oplossingen en de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau.

Wij staan voor vakmanschap, waarin duurzaamheid, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat.

A&V Pet Transport is een bedrijf wat zich in zet voor veilig vervoer over de weg van levende dieren waaronder voornamelijk rescue honden en katten die naar hun for ever home gaan. Uiteraard zijn fokkers en particulieren ook van harte welkom, elk dier verdient goed transport van A naar B
Wij zijn een snelgroeiend bedrijf waarbij vanaf dag 1 communicatie , veiligheid en liefde de sleutelwoorden zijn geweest. Dit heeft er voor gezorgd dat wij maandelijks honderden dieren vervoeren vanuit Spanje en Portugal met in de toekomst naar verwachting ook Italië, Roemenië, Hongarije erbij.
Vragen of interesse in vervoer, bel, mail of whatsapp ons gerust.
amberdehaas@live.nl , +31642631370
Like en volg ons op Facebook @A&V Pet Transport


Komen BV is uw installatiebedrijf in de regio Noord-Holland. Komen BV is uw allround installatiebedrijf.

Zo bent u voor al uw installatiewerkzaamheden verzekerd van kwaliteit bij één installateur.

westerhof sheetmetal & tube store b.v

In totaal werken er bij UwVerandaSpecialist tien mensen verdeeld over verschillende functies met een gezamenlijke passie voor hout. Ondanks dat het op zichzelf staande teams zijn met allemaal een eigen verantwoordelijkheid op het gebied van de te leveren kwaliteit, heerst er een groot overall teamgevoel. Tussen de afdelingen wordt er goed samengewerkt en meegedacht. Enthousiaste medewerkers en een goede werksfeer zijn naast vakkennis de belangrijkste ingrediënten voor een snelgroeiend bedrijf als UwVerandaSpecialist.

Roon Bike Travel is een reisorganisatie gestart door Rob en Jolanda van Roon en biedt reizen naar de TT Isle of Man, de Classic TT, ManxGP en Oliver's Mount Scarborough.

De reizen zijn inclusief alle overtochten, een campingarrangement en tips / info ter plekke. Ook ingerichte huurtenten en vliegtickets behoren tot de mogelijkheden.
Sun & Wind energy biedt deskundig advies over de beste oplossing in uw situatie. Ook nemen wij u op alle mogelijke manieren de zorg uit de handen: van het regelen van zeer gunstige financiering tot het vakkundig plaatsen van uw set zonnepanelen. Kortom, Sun & Wind energy is de partner in duurzame energie in en om uw woning.

H de Schilder, voor al uw glas, behang en schilderwerk.

Wij beschikken over veel ervaring en staan voor hoge kwaliteit van onze werkzaamheden en het geven van optimale service.

Waar werken wij: wij zijn gevestigd in Obdam maar ons gebied is heel Noord Holland, wij zijn ook actief op Texel en een deel van Zuid Holland.

Wij leveren en heien stalen buispalen, mortelschroefpalen, schroefinjectiepalen, betonpalen, houten palen met betonopzetters, persdrukpalen, schroefbuispalen, stalen damwand, beschoeiingsankers en schroefankers. Ook voor funderingsherstel en grondwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Aannemings- & timmerbedrijf Henk-Jan en Arthur.
De Loos Betongroep is opgericht in 1991 en we bestaan uit 3 werkmaatschappijen. Loos Betonvloeren, Loos Betonreparaties en OV&Loos. Tezamen beheersen we het gehele traject van wapening tot afwerking. De nauwe samenwerking tussen de werkmaatschappijen weerspiegelt onze kracht.

We onderscheiden ons in kwaliteit en flexibiliteit, maar ook in het ontzorgen van de opdrachtgever. Wij coördineren alles en u heeft slechts één aanspreekpunt. Onze eigen betontechnologisch adviseur maakt het mogelijk met u mee te denken over de meest uiteenlopende betonzaken. Zo kunt u vertrouwen op maatwerk, deskundig advies en het best mogelijke resultaat. Beton in de basis, bij elk project!

Vakmanschap, maatwerk en creativiteit zijn de speerpunten van Appel Beheer bv. Wij nodigen u uit om via deze site een kijkje te nemen binnen ons bedrijf. Verschillende gerealiseerde projecten worden hier belicht.
Appel Beheer bv is een timmerbedrijf gespecialiseerd in de betonbouw. Tevens verzorgen wij dienstverlening voor diverse timmerwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.


Bouwbedrijf Richard Mol


Bouwbedrijf André Braas


Harry en Moon Steltenpool

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in West-Friesland de absolute specialist in het storten van betonvloeren en het glad afwerken van industriele betonvloeren.
West-Friesland Vloerenservice is een betonverwerkend bedrijf dat reeds bij vele opdrachtgevers een ruw gestorte betonvloer of een strakke en glad (monolitisch) afgewerkte gevlinderde betonvloer heeft geleverd.


Timmerbedrijf Ruud Manshanden

Ik fotografeer al vele jaren. Mijn interessegebied is groot. Vooral motorsport, maar ook mensen, flora en fauna, evenementen, feesten, partijen, bruiloften en ook afscheidsfotografie (fotoverslag van de uitvaart van een dierbare). Stedentrips en reizen leveren ook altijd weer prachtig fotomateriaal op.
Naast deze parttime job werk ik bij een financiële instelling. Kantoorwerk en fotografie zijn twee heul verschillende soorten werk. Mijn werk vind ik fantastisch om te doen. Het fotograferen is ook fantastisch om te doen. Het is iets totaal anders dan kantoorwerk en je kunt met mooie foto's mensen heel blij maken en zelfs ontroeren. Dat is iedere keer weer het ultieme doel van mijn fotografie. De combinatie van die twee heel verschillende werelden is zo mooi, dat het mij veel energie geeft.

Een grote passie is motorsportfotografie. Het is als wildlifefotografie: ken de coureurs, ken de baan en weet wie met elkaar in competitie is. Alleen dan weet je waar de actie te verwachten is. De camera wijkt niet meer van het oog op het moment dat de coureurs in beeld komen. Ik lever foto's aan hen die foto's nodig hebben. Of het gaat om een krant, weekblad, promotiemateriaal, maakt niet uit.

Wil je foto's gemaakt hebben van een evenement of gebeurtenis? Neem dan contact met mij op.


Mike Schipper Dienstverlening