Sponsoren

Onze (Banden)Sponsoren

Onderstaande bedrijven maken het mogelijk dat Nick in 2017 in de OW-Cup kan gaan starten.
Als sponsor wordt uw bedrijf vermeld op onze website en kan uw bedrijfslogo straks op Nick zijn Yamaha R6 prijken. Natuurlijk bent u tijdens races of trainingen van harte welkom bij Nick zijn pitbox om Nick in actie te zien. U maakt als het ware deel uit van het raceteam! Een goede netwerkgelegenheid, net als de jaarlijkse sponsormeeting waar u een uitnodiging voor krijgt.

Er zijn vele diverse mogelijkheden om te sponsoren en deze zijn allen op factuur dus aftrekbaar.

Wanneer meer wilt weten over de diverse sponsormogelijkheden dan kunt u contact opnemen.

Tel: 06-22426692
Email:

Banden Sponsoren

Nieuw is de mogelijkheid om Nick te steunen d.m.v. het schenken
van een setje motorbanden t.w.v.€ 350,-

Per seizoen worden er naar schatting zo’n 20 setjes banden afgeschreven à € 350,- per set.

Een leuke sponsormogelijkheid, uiteraard met factuur en dus aftrekbaar.
Uw bedrijfslogo wordt hieronder geplaatst!
Banden sponsoren
Tim van Schagen Koos Mak dienstverlening  
Vic Obdam Staalbouw Bouwbedrijf Richard Mol  

Sponsoren

Edwin Ott motoren

Edwin Ott motoren is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop en onderhoud van Yamaha motoren en scooters. Tevens is het bedrijf gecertificeerd Yamaha race dealer en levert het YEC racing parts aan klanten door heel europa.

Voor onderhoud en allerhande reparaties aan diverse merken motoren bent U welkom in de werkplaats. In Karin’s naaiatelier bent U tevens aan het juiste adres voor reparaties aan Uw motorkleding.


Roon Bike Travel, Isle of Man reizen op maat

Roon Bike Travel is een reisorganisatie gestart door Rob en Jolanda van Roon en biedt reizen naar de TT Isle of Man, de Classic TT, ManxGP en Oliver's Mount Scarborough.

De reizen zijn inclusief alle overtochten, een campingarrangement en tips / info ter plekke.

Ook ingerichte huurtenten en vliegtickets behoren tot de mogelijkheden.


Café - Bar - Partycentrum 't Springend Paard Hensbroek ’t Springend Paard | Dorpsweg 90 | 1711 RL | Hensbroek
0226-452158 |
  • Bruiloften / Partijen
  • Diversen buffetten
  • Verjaardagen
  • Partijen op lokatie
Kom vrijblijvend langs of bel voor informatie!


De Sportschool Onze fitness was al niet de kleinste van West-Friesland, maar we hebben geïnvesteerd in nog meer apparatuur. In de "Ladies-Fitness" ruimte boven extra machines voor de rug, dijen, heupen en bilspieren. In de grote Fitnesszaal beneden nieuwe machines zoals abductor en adductor, seated chestpress, butterfly en preacher biceps. Ook is er op verzoek een extra benchpress bijgekomen. Have fun !
 
Blom infra

Blom Infra

Het totaal van onroerende voorzieningen voor onder andere verkeer, water en bekabeling wordt vaak infrasctructuur genoemd. Blom Infra is gespecialiseerd in infrastructuur. Als het gaat om het voorbereiden of uitvoeren van grondwerk, riolering, (her)straatwerkzaamheden, betonzagen, beschoeing, vlonders en dienstverlening is Blom Infra een uitstekende partner!

Ontstoppings-specialist Attent Hebt u problemen met verstopte riolering of leidingen in uw badkamer, keuken of toilet? Attent-ontstoppingen lost alle verstoppingproblemen op bij afvoeren en rioleringen.

Onze jarenlange ervaring met het ontstoppen van riolering en afvoeren draagt ertoe bij dat we uw problemen met verstopte riolering vaak al kunnen beredeneren voordat er onderzoek plaatsvindt, al dan niet met camera.Met onze technische hulpmiddelen sporen we bijna elke verstoppingoorzaak in korte tijd op. En zullen alles doen om zo snel als mogelijk een oplossing hiervoor te vinden. Vaak is het dan zaak onze ontstoppingsapparatuur erbij te halen en onder hoge druk het verstopte deel weer geschikt te maken voor een snelle afvoer.

Anton Constructiewerken

Anton Constructiewerken te Obdam is een constructiebedrijf dat is opgericht in 2007. Anton Constructiewerken is een jong en dynamisch bedrijf werkzaam op het gebied van onderhoud, reparatie, constructie, montage, engineering en machinebouw


Sun and Wind Sun & Wind energy biedt deskundig advies over de beste oplossing in uw situatie. Ook nemen wij u op alle mogelijke manieren de zorg uit de handen: van het regelen van zeer gunstige financiering tot het vakkundig plaatsen van uw set zonnepanelen. Kortom, Sun & Wind energy is de partner in duurzame energie in en om uw woning.
Engel Bouw en Advies

De naam Engel moet zijn naam eer aandoen. Open, eerlijk en recht door zee zijn kernwoorden om te bouwen met vertrouwen. Dit is een goede basis om een mooi stuk werk te realiseren.


NIWA motor motorservice Zwaagdijk

NIWA Motorservice is ontstaan vanuit de motorsport met een echte passie voor motoren. Het bedrijf is Exclusief dealer van SUZUKI en heeft ook de merken Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio en Kymco in huis.

Het aanbod is divers. Een standaard voorraad van 200 motoren en een zeer uitgebreide kleding afdeling met alle A-merken op voorraad.

De werkplaats repareert alle merken en er is ook een vermogensbank aanwezig om de afstelling van uw motor te controleren of te wijzigen.

Een motor huren is mogelijk van maart tot en met oktober, kortom een bezoekje waard aan de Tulpenmarkt 1 in Zwaagdijk.

Tot ziens !!


Schilder bagger- hei- en grondwerken Specialisme tot op de bodem
J.P. Schilder voert sinds de jaren ‘50 van de vorige eeuw baggerwerkzaamheden uit in zowel stedelijke-, landelijke- als stiltegebieden en staat inmiddels bekend als één van de grootste onder de kleinschalige baggeraars in de Benelux. Ons team van vakkundige en gecertificeerde mensen heeft ruime ervaring in het uitvoeren van groot- en kleinschalig baggerwerk, de aanleg van baggerdepots, transport van specie en het professioneel aanpakken van waterbodemsaneringen.

Bouwbedrijf A. mol  
Jolanda reizen, thuis in de hele wereld!

Jolanda Reizen, Travelcounsellors, uw persoonlijke reisagent, thuis in de hele wereld